Tuinpoorten

Sluit uw tuin netjes af

Om uw woning te beschermen tegen dieven kunt u tuinpoorten plaatsen. Wanneer u kiest voor het handwerk van Jan Venrooy Fijnsmederij, dan kiest u exclusieve poorten, die u zelf kunt ontwerpen. Wij zorgen ervoor dat alles netjes bezorgd en geplaatst wordt. Omdat wij alleen maar met de beste technieken en materialen werken, gaan uw tuinpoorten vele jaren mee. Wilt u graag ook een luxe uitstraling voor uw tuinpoort als u naar buiten kijkt of met uw auto de oprit oprijdt? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij helpen u graag.

Onze tuinpoorten

Omdat wij iedere bestelling op ambachtelijke wijze met de hand maken, kunnen wij rekening houden met uw wensen en voorkeuren. Daardoor is iedere opdracht voor ons uniek. U kunt echter wel voorbeelden van ons eerder werk bekijken, zodat u een indruk krijgt van wat wij voor u kunnen doen. Zo maakten wij eerder:

 • Traditioneel hekwerk met grondaandrijving
 • Een toegangspoort van staal (15 mm) met een boommotief
 • Tuinpoorten van staal met bijbehorende hekdelen en belettering in messing
 • Een tuinpoort met looppoort en een knipoog naar Piet Mondriaan
 • Een toegangspoort met apart looppoort, gemaakt van staal-volblad verzinkt en gecoat

Tuinpoorten

Daarom kiest u een fijnsmid

Wanneer u uw tuinpoorten door een fijnsmid laat maken, dan heeft dit veel voordelen voor u. Namelijk:
U kunt uw eigen wensen in het ontwerp verwerken. Wilt u bijvoorbeeld een hoge of poort, of elektrische aandrijving? Alles is mogelijk.
Omdat wij alles op maat maken, kunnen we de afmetingen in overleg met u samenstellen. Uw hek past dus altijd.
Samen kiezen we voor geschikte materialen. Wij werken enkel met kwaliteitsproducten, zodat u jarenlang kunt genieten van prachtige tuinpoorten.
We kunnen op verzoek uw poort ook voor u monteren. U heeft er dus echt geen omkijken meer naar.
Wilt u een moderne look of een chique uitstraling? Wij ontwerpen het graag voor u. Of u doet zelf een voorstel.

Neem gerust contact op

Wanneer u interesse heeft in onze tuinpoorten, dan vertellen wij u hier graag meer over. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen via: 073-6221353. Wilt u liever een bericht sturen? Dan kan dit naar info@janvenrooy.nl of via het contactformulier op onze website. Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord. U profiteert dan van meer dan 30 jaar ervaring, doorgegeven van vader op zoon. Zo kunnen wij voor u de mooiste tuinpoorten maken, die zorgen voor een exclusieve uitstraling.

  Meer informatie?

  Naam*

  Telefoon*

  Adres*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Uw bericht