Stalen deuren

Stalen deuren naar wens

Bent u op zoek naar stalen deuren, dan is er een grote kans dat u in de winkel niet vindt wat u zoekt. Gelukkig kunt u wel altijd bij Jan Venrooy Fijnsmederij terecht. Wij kunnen voor u deuren op maat maken. Daarbij houden we rekening met uw wensen en de afmetingen die u doorgeeft. Wilt u liever een klassieke look? Of gaat u voor strak en modern? Wij ontwerpen de perfecte deur voor u. Ook kunnen we de deuren voor u produceren in onze eigen ambachtelijke smederij. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende materialen en stalen. Welke kiest u?

Ons eerdere werk

Eerder hebben we een bijzondere opdracht mogen afronden. Voor het VIP-centrum van Amsterdam Airport Schiphol hebben we VIP-deuren mogen maken. Wij ontwierpen en produceerden al het metaalwerk, zoals de portalen, plinten en luchtbehandeling. Dit heeft geresulteerd in een strakke en moderne uitstraling. Ook maken wij tourniquettes voor winkels op maat. Wilt u bijvoorbeeld een exclusief en luxe product? Dan kunnen we u hierbij helpen. Neemt u voor vragen gerust contact met ons op en we vertellen u graag over de mogelijkheden van stalen deurcombinaties.

Daarom kiest u onze deuren

Er zijn verschillende smederijen, die stalen deuren kunnen vervaardigen. Wanneer u voor ons bedrijf kiest, dan profiteert u van veel voordelen. Wij:

 • Hebben meer dan dertig jaar ervaring en kennis is van vader op zoon doorgegeven
 • Werken transparant en duidelijk. U krijgt vooraf een planning en prijsopgave
 • Kunnen u een zeer complete service bieden, van ontwerp tot montage
 • Geven u altijd vrijblijvend meer informatie en kosteloos advies
 • Gebruiken alleen de beste materialen waar u vervolgens jarenlang plezier van heeft
 • Luisteren goed naar uw wensen en maken alles precies volgens uw wensen
 • Kunnen alle afmetingen maken, dus u zit altijd goed met een stalen deur van ons

.

stalen deuren

Kies voor kwaliteit

Wanneer u deuren wilt die kwalitatief hoogwaardig zijn en op verzoek ook aan veiligheidseisen voldoen, dan kunt u ons inschakelen. We kunnen meer voor u doen en bijvoorbeeld ook smeedijzeren hekwerken, stalen tafelpoten of messing uithangborden voor u maken. Heeft u interesse in onze diensten? Neemt u dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend meer informatie. U bereikt ons telefonisch via 073-6221353. En u kunt mailen naar info@janvenrooy.nl of u vult het contactformulier op onze website in. Heeft u binnenkort exclusieve en stalen deuren uit onze smederij?

  Meer informatie?

  Naam*

  Telefoon*

  Adres*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Uw bericht