Ambachtelijke smederij

Voor professioneel smeedwerk

In onze ambachtelijke smederij maken wij exclusieve gebruiksvoorwerpen voor u van diverse metalen. Jan Venrooy Fijnsmederij kan u precies vertellen welke metaalsoort geschikt is voor bijvoorbeeld uw uithangbord of tuinhek. Ook kunnen we u helpen met het ontwerp en de montage van uw producten. Dit kunnen wij dankzij onze jarenlange ervaring en de vakkennis die van vader op zoon is doorgegeven. Het ambachtelijke smeedwerk zet Jan Venrooy nog steeds met veel plezier voort. Wat mogen wij in onze smederij voor u maken?

Wat maken wij in onze smederij?

Een ambachtelijke smederij, zoals die van Jan Venrooy vindt u amper nog in Nederland. Daardoor werken we door heel Nederland. Een greep uit ons aanbod:

 • Hekwerken en tuinpoorten
 • Kroonluchters
 • Stalen plinten en deuren
 • Leuningwerk
 • Bloemenstandaards
 • Gevelreclame
 • Uithangborden

Bovenstaande is slechts een greep uit ons aanbod. Op onze website vindt u meer voorbeelden van ons werk. We kunnen vrijwel alles voor u op maat maken. Vraag naar de mogelijkheden van onze ambachtelijke smederij.

Ambachtelijke technieken

Alles wat niet bestaat, maken wij voor u op maat. Dat kunnen we op ambachtelijke wijze doen met behulp van zagen en vijlen. Alle metalen hebben unieke eigenschappen en daarom hebben we in onze smederij veel verschillende materialen en gereedschappen. Ook maken we gebruik van traditionele technieken als:

 • Emailleren
 • Solderen
 • Drijven (een afbeelding maken in het metaal)

Ambachtelijke smederij

Altijd maatwerk mogelijk

Uw wensen staan bij ons centraal en we luisteren hier goed naar. Wanneer u voor ons bedrijf kiest, dan gaan we altijd eerst met u om tafel zitten en dan bespreken we uw wensen. Aan de hand hiervan kunnen wij een ontwerp voor u maken of u komt zelf met een voorstel. Wanneer u hier tevreden over bent, werken we een offerte en planning uit. Vervolgens gaan we aan de slag en maken we prachtige producten voor u. Op verzoek kunnen we langskomen om ze te bezorgen en te monteren. Dit overleggen we vooraf met u. U weet dus altijd goed waar u aan toe bent.

Bezoek onze ambachtelijke smederij

Onze smederij is al meer dan twintig jaar gevestigd aan de Parallelweg in Den Bosch. Hier werken we aan veel verschillende producten en werken we met moderne en ambachtelijke technieken en gereedschappen. Ook ontvangen we hier onze opdrachtgevers en klanten. Wilt u ook een afspraak maken voor een bepaald product en tegelijkertijd onze smederij bewonderen? Maakt u dan een afspraak en bel: 073-6221353. Of stuur een e-mail naar info@janvenrooy.nl. We ontvangen u graag in onze prachtige en ambachtelijke smederij.

  Meer informatie?

  Naam*

  Telefoon*

  Adres*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Uw bericht