Sierpoorten

Luxe en unieke sierpoorten

Wanneer u op zoek bent naar een poort en tegelijkertijd een geheel eigen ontwerp in gedachten heeft, dan kunnen wij u helpen met uw sierpoorten. Jan Venrooy Fijnsmederij heeft inmiddels vele hekwerken en tuinpoorten mogen ontwerpen en maken in onze ambachtelijke werkplaats. Wij hebben meer dan dertig jaar ervaring, dus we kunnen u uitstekend van dienst zijn. Niet alleen kunnen we het voor u maken, maar we kunnen u ook helpen met het ontwerp en montage. Wilt u weten wat er mogelijk is? Wij vertellen u graag meer over sierpoorten.

Dit maakten wij eerder

Omdat wij iedere bestelling met de hand op maat maken en luisteren naar uw wensen, is geen enkele opdracht hetzelfde. Daardoor kunnen we u slechts voorbeelden geven van ons eerdere werk, zodat u een indruk krijgt van ons kunnen op het gebied van sierpoorten:
We maakten eerder een eenvoudig en traditioneel hekwerk dat elektrisch werd aangedreven.
Ook ontwierpen we voor een villa een prachtige stalen toegangspoort met een boommotief.
Verder realiseerden we tuinpoorten voor een woning met looppoort in de stijl van Mondriaan.
Trots zijn we op onze sierpoorten met aparte looppoort, die gemaakt zijn van staal-volblad verzinkt en gecoat.
Daarnaast tekenden we voor stalen tuinpoorten met bijbehorende hekdelen en messing letters.

Stijlvol en exclusieve ontwerpen

Met sierpoorten wilt u niet alleen uw tuin en woning afschermen, maar u wilt ook kunnen genieten van het design van deze poorten. Daarom kunt u ons inschakelen voor het ontwerp. Hierbij houden we rekening met uw wensen. U mag ook zelf een voorstel aanleveren, dat wij vervolgens uitwerken. Kiest u voor ons bedrijf, dan kiest u voor:

 • Prachtige sierpoorten van de beste kwaliteit
 • Een uniek, stijlvol en exclusief product
 • Ontwerpen waarin uw wensen centraal staan
 • Jarenlang plezier van uw nieuwe poorten
 • Service, want we kunnen ook voor u monteren
 • Ruime keuze in mogelijkheden, zoals aandrijving
 • Vooraf vrijblijvend advies en meer informatie

sierpoorten

Gaat u met ons voor kwaliteit?

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daarom zetten wij altijd net een stap extra voor onze klanten en werken we alleen met de beste materialen. Zo kunnen we u een kwalitatief hoogwaardig product leveren. Wilt u meer weten over onze werkwijze of heeft u vragen over sierpoorten? Neemt u dan telefonisch (073-6221353) of per mail (info@janvenrooy.nl) contact met ons op. U kunt ook het contactformulier op onze site invullen. We komen dan zo spoedig mogelijk terug op uw bericht. Schakel ons in voor kwalitatieve en exclusieve sierpoorten!

  Meer informatie?

  Naam*

  Telefoon*

  Adres*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Uw bericht