Smederij Utrecht

Voor exclusief smeedwerk in Utrecht

Bent u in Utrecht op zoek naar exclusieve hekwerken, sierpoorten of gevelreclame? Dan kan Jan Venrooy Fijnsmederij u uitstekend van dienst zijn. In onze ambachtelijke smederij maken we allerlei luxe gebruiksproducten van verschillende soorten metalen. Wij kunnen van alles voor u maken: van de bloemen- en kaarsenstandaards in de Mariakapel van de Sint-Janskathedraal in Den Bosch of de trapleuningen van Theater aan de Parade. Wilt u weten wat er voor uw specifieke situatie in Utrecht mogelijk is? Vraag ons ernaar en wij vertellen het u graag. Van een naamplaat bij uw voordeur tot een mooi smeedijzeren hekwerk, er zijn vele mogelijkheden.

Heldere en transparante werkwijze

Wanneer u ervoor kiest om met ons in zee te gaan, dan ervaart u zelf dat wij helder en transparant werken. In een eerste gesprek bespreken we uw wensen en kunnen we u vertellen welke mogelijkheden er dan zijn. Daarna werken wij een ontwerp uit of komt u zelf met een voorstel. Gaat u akkoord, dan maken we een offerte op en spreken we af wanneer uw product klaar kan zijn. We gaan vervolgens aan het werk in onze ambachtelijke smederij en maken daarbij gebruik van de beste kwaliteit producten. Op verzoek kunnen we het ook in Utrecht leveren en monteren.

Veel producten mogelijk

Wat u ook wilt, de kans is groot dat wij het voor u kunnen maken. In onze ambachtelijke smederij maken we namelijk alles zelf en met de hand.

In de loop der jaren hebben we ons onder meer gespecialiseerd in:

 • Hekwerken
 • Tuinpoorten en sierpoorten
 • Stalen deuren
 • Uithangborden
 • Stalen tafelpoten
 • Gevelreclame

Bent u op zoek naar een exclusief product en heeft u specifieke wensen in Utrecht? Neemt u dan gerust telefonisch contact met ons en we bespreken graag samen met u wat er mogelijk is.

smederij utrecht

Waarom kiest u een fijnsmid?

Voor veel producten zoals, stalen tafelpoten of een naamplaat op uw voordeur, kunt u ook bij andere bedrijven in Utrecht terecht. Toch heeft het ook veel voordelen om te kiezen voor Jan Venrooy en onze ambachtelijke smederij:

 • U kunt producten naar smaak samenstellen. Wij vertellen u wat er mogelijk is.
 • Heeft u afwijkende afmetingen nodig die niet in de winkel te koop zijn? Dan maken wij het voor u.
 • Doordat alles handwerk is, worden uw producten met de grootst mogelijke zorg gemaakt.
 • Bij ons krijgt u een uniek product dat nergens anders te koop is.
 • Wij maken niet alleen het mooiste smeedwerk, maar kunnen het ook voor u monteren in Utrecht.

Tuinpoorten of hekwerken nodig?

Of heeft u stalen borden, uithangborden of gevelreclame nodig? Wij maken het graag voor u. Jan Venrooy heeft het vak geleerd van zijn opa en u kunt dus rekenen op een jarenlange ervaring. U kunt een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek of telefonisch om meer informatie vragen. Belt u hiervoor naar: 073-6221353. Of stuur een e-mail naar info@janvenrooy.nl. U mag ook het contactformulier op onze website invullen en we sturen dan zo snel mogelijk een reactie. Wat mogen we u in Utrecht leveren: sierpoorten, uithangborden of iets anders?

  Meer informatie?

  Naam*

  Telefoon*

  Adres*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Uw bericht