Smeedijzeren hekwerk

Wilt u een smeedijzeren hekwerk?

Wanneer u op zoek bent naar een smeedijzeren hekwerk, dan kan Jan Venrooy Fijnsmederij u uitstekend van dienst zijn. Wij maken al meer dan dertig jaar exclusief en op maat gemaakt smeedwerk. Hoewel we begonnen zijn met sieraden en kerkbekers, zijn we inmiddels experts in het ontwerpen, maken en plaatsen van hekwerk, tuinpoorten en sierpoorten. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op en onze vakmensen vertellen u graag meer over stalen en smeedijzeren hekwerken en poorten.

Wat is smeedijzer?

Alleen een vakkundige smid kan smeedijzer maken door ijzer te smeden. Het wordt verhit in een steenkolenvuur en daarna in de juiste vorm gehamerd en gebogen. Hierdoor wordt niet alleen de juiste vorm verkregen, maar worden ook erts, slakken en koolstof verwijderd. DIt is een ambachtelijk proces, waarmee in principe staal wordt gemaakt. Het resultaat mag er zijn: het materiaal heeft een betere treksterkte dan gietijzer, maar een lagere druksterkte. Op dit moment zijn smeedijzeren hekwerken, sierpoorten en hoefijzers bijvoorbeeld zeer populair. Ook die maken wij voor u.

Altijd op maat gemaakt

Omdat smeedijzeren producten altijd met de hand gemaakt worden, kunnen we in onze ontwerpen rekening houden met uw voorkeuren. Zo krijgt u altijd een hekwerk dat volledig past bij uw wensen. Maar er zijn meer voordelen wanneer u kiest voor onze fijnsmederij:

 • U krijgt altijd vooraf gratis en kosteloos meer informatie en advies.
 • Vooraf lichten we u altijd goed in over onze planning en het kostenplaatje.
 • Wij kunnen het ontwerp van uw hekwerken voor u uittekenen.
 • Uw wensen staan bij ons altijd centraal.
 • Omdat we alleen met de beste materialen werken, gaat uw hekwerk jarenlang mee.
 • Onze producten zijn altijd uniek en exclusief en hebben een luxe uitstraling.

smeedijzeren hekwerk

Interesse in ons werk?

Heeft u interesse in ons werk en denkt u erover om ook smeedijzeren hekken te laten plaatsen rond uw woning of tuin? Neem dan telefonisch contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. U kunt bellen naar 073-6221353, een mail naar info@janvenrooy.nl sturen of vul het formulier op onze site in. We komen dan zo snel mogelijk op uw bericht terug. Verder vindt u op onze website voorbeelden van ons eerder werk. Zo krijgt u een indruk van wat wij voor u kunnen doen als u ons inschakelt voor het maken van uw smeedijzeren hekwerk.

  Meer informatie?

  Naam*

  Telefoon*

  Adres*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Uw bericht