Smederij

Ontdek onze traditionele smederij

Voor exclusieve en unieke producten moet u bij een vakman zijn, zoals bij een fijnsmid in zijn smederij. Jan Venrooy maakt bijvoorbeeld bijzondere bloemenstandaards, gevelreclame en hekwerken. Centraal staat een exclusieve uitstraling en het gebruik van de beste materialen. Bovendien kunt u alles naar eigen wens samenstellen. We maken iedere bestelling met de hand, waardoor we perfect rekening kunnen houden met uw wensen. Wij werken nog met traditionele technieken, zoals emailleren, solderen en drijven. Zo krijgt u het beste resultaat!

Producten uit onze smederij

In ons land zijn nog maar weinig smederijen. Daardoor bedienen wij een grote markt. Wilt u een uniek product dat u niet in de winkel kunt vinden? Dan moet u bij ons zijn. Wij maken onder meer:

● Kroonluchters
● Tuinpoorten en sierpoorten
● Hekwerken
● Trapwerk en leuningen
● Gevelreclame en uithangborden
● Stalen plinten en deuren
● Verlichting

Wilt u dat wij iets anders voor u maken? Neemt u dan hiervoor gerust contact met onze smederij op. Wij bespreken graag samen met u wat er mogelijk is.

Smederij

Wij luisteren naar uw wensen

Als klant staat u centraal in onze smederij. Wij luisteren goed naar uw wensen. Dat doen we al bij ons kennismakingsgesprek. Daarna werken we uw voorkeuren uit tot een professioneel ontwerp. U kunt dit ook zelf doen of laten doen door een derde partij. Wanneer u tevreden bent over het ontwerp en wij mogelijkheden zien om dit uit te werken, brengen we een offerte uit en geven we u een inschatting van de productietijd. Wanneer u akkoord geeft, gaan we in onze smederij met uw opdracht aan de slag. Wilt u dat we bijvoorbeeld uw hekwerk ook plaatsen? Dan is dat geen enkel probleem.

Profiteer van 30 jaar ervaring

Wilt u profiteren van meer dan 30 jaar ervaring? En van kennis die van vader op zoon is doorgegeven? Of van de beste materialen en ambachtelijke technieken? Kies dan voor exclusieve en handgemaakte artikelen uit onze smederij. Wij geven u graag vooraf meer informatie. Belt u hiervoor naar 073-6221353. Dit is geheel vrijblijvend. U mag ook direct een afspraak met ons inplannen. Wilt u liever een mail sturen? Gebruik dan het contactformulier op onze site of stuur uw bericht naar info@janvenrooy.nl. We geven u dan zo spoedig mogelijk een reactie. Wij gaan in onze smederij voor onze klanten door het vuur!

  Meer informatie?

  Naam*

  Telefoon*

  Adres*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Uw bericht