Sierhekwerken

Exclusieve sierhekwerken

Bent u op zoek naar een nieuw hekwerk en heeft u zelf al een ontwerp in gedachten? Dan kan Jan Venrooy Fijnsmederij u uitstekend van dienst zijn met het design de realisatie van uw sierhekwerken. Wij hebben door de jaren heen al vele tuinpoorten en hekwerken mogen maken in onze ambachtelijke smederij. Dankzij meer dan dertig jaar ervaring weten we precies wat er wel en niet mogelijk is. In een kennismakingsgesprek, telefonisch of per mail leggen we u graag uit wat er mogelijk is. Bij ons bent u aan het juiste adres voor unieke en bijzondere sierhekwerken.

Eindeloze mogelijkheden

In onze werkplaats maken we iedere bestelling met de hand en op maat. Dit betekent dat uw sierhekwerken altijd passen en voldoen aan uw eigen wensen. Zo ontwierpen we voor een villa een prachtig sierhekwerk met een boommotief. Dit voerden we uit in staal. Ook zijn we trots op het hekwerk waarin we een knipoog naar de kunst van Piet Mondriaan hebben verwerkt. Sierhekwerken kunnen uw tuin afschermen, maar kunnen ook rond een boom staan of om een voliĆØre. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij zorgen ervoor dat het er perfect uitziet.

Altijd transparant

Voor ons is een heldere en transparante werkwijze zeer belangrijk. Wanneer u ervoor kiest om ons in te schakelen voor uw sierhekwerken, dan:

 • Maken we altijd eerst kennis in een vrijblijvend adviesgesprek. U vertelt ons uw voorkeuren en wij leggen meer uit over onze materialen en mogelijkheden.
 • Gaan we aan de slag op basis van dit gesprek. Wij maken een ontwerp of u levert zelf een design aan.
 • Wachten we tot u akkoord bent. Pas dan sturen we een offerte en planning.
 • Begint het productieproces, waarbij we in onze smederij uw sierhekwerken maken.
 • Kunnen we bij u langskomen om uw hekwerk te plaatsen.

Stalen poort met grondaandrijving. Ontwerp: G. Wijnen

Jarenlang plezier

Wilt u stijlvolle en prachtige sierhekwerken laten maken door onze fijnsmederij? Wilt u jarenlang plezier hebben van uw design, omdat wij alleen de beste materialen gebruiken? Neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar: 073-6221353. Onze vakmensen staan u graag telefonisch te woord. Voor vragen kunt u ook mailen naar info@janvenrooy.nl. U mag ook het formulier op onze website invullen en we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wanneer u exclusiviteit wilt waar u jarenlang van kunt genieten, kies dan voor onze sierhekwerken.

  Meer informatie?

  Naam*

  Telefoon*

  Adres*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Uw bericht