Metalen poorten

Op zoek naar metalen poorten?

Het kan zijn dat u in de winkel niet terecht kunt voor de metalen poorten die u zoekt. Zo heeft u mogelijk een specifiek ontwerp in gedachten of heeft u een poort in bepaalde afmetingen nodig. Wanneer u in de retail niet vindt wat u zoekt, dan kunt u de perfecte poorten ook op maat laten maken. Jan Venrooy Fijnsmederij is hierin gespecialiseerd. Wij hebben meer dan dertig jaar ervaring in het maken van sieraden en kerkbekers, maar kunnen ook hekwerken, stalen deuren en metalen tuinpoorten voor u ontwerpen en maken in onze ambachtelijke smederij.

Hoe werken wij?

Onze werkwijze is zeer helder en transparant. Wanneer u interesse heeft in onze diensten, dan maken we altijd eerst vrijblijvend kennis. U vertelt ons uw wensen en wij vertellen u meer over onze mogelijkheden en onze metalen. Daarna maken wij een ontwerp op basis van uw voorkeuren. U mag ook zelf een voorstel aanleveren. Wanneer u akkoord bent, gaan wij een offerte en planning uitwerken. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Is het productieproces afgerond, dan kunnen we uw metalen poorten ook komen plaatsen. U heeft nergens omkijken naar!

Daarom kiest u voor ons

U vindt in de winkel niet wat u zoekt en schakelt daarom een fijnsmid in voor ontwerp en productie. Dat heeft veel voordelen.

Wij houden namelijk bijzonder scherp uw wensen in het hoog. Met onze poorten profiteert u van:

 • Jarenlang woonplezier
 • Een luxe en exclusieve uitstraling
 • Altijd op maat gemaakt en dus passend
 • Een ontwerp dat volledig naar wens is
 • Veel service, wij monteren ook voor u
 • De beste kwaliteit materialen en metalen
 • Altijd vrijblijvend advies en informatie

metalen poorten

Wilt u exclusieve poorten?

Wanneer u op zoek bent naar unieke en prachtige poorten voor uw woning of tuin, dan bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres. We zijn u graag van dienst en kunnen met verschillende metalen werken. Wilt u direct een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Of wilt u eerst vrijblijvend meer informatie of advies opvragen? Belt u hiervoor dan naar 073-6221353 en onze vakmensen staan u graag te woord. U mag ook mailen naar info@janvenrooy.nl. Of vult u hiervoor het contactformulier op onze site in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op over metalen poorten of andere zaken.

  Meer informatie?

  Naam*

  Telefoon*

  Adres*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Uw bericht