Hekwerken

Ontwerp uw eigen hekwerken

Heeft u een idee voor prachtige hekwerken? Of wilt u juist iets exclusiefs, maar heeft u geen idee hoe u dit moet aanpakken? Neemt u dan contact op met Jan Venrooy Fijnsmederij. Wij hebben meer dan dertig jaar ervaring in het fijnsmeden. Hoewel we begonnen zijn met kerksieraden en tabernakels, kunnen we nu ook toegangspoorten, uithangborden en hekwerken voor u maken. We vervaardigen ze niet alleen in onze ambachtelijke smederij, maar kunnen u ook helpen met het ontwerp. Op verzoek kunnen we u dit zelfs volledig uit handen nemen. Zo hoeft u zelfs niets te doen en geniet u straks toch van uw luxe en exclusieve hekwerk!

Een impressie van ons werk

Omdat wij werken op basis van ontwerpen, de wensen en voorkeuren van onze klanten en iedere situatie anders is, kunnen wij slechts voorbeelden van ons werk tonen. Aan de hand hiervan krijgt u een impressie van wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om hekwerken. Zo vervaardigden wij:

 • Eenvoudig en traditioneel hekwerk met elektrische grondaandrijving
 • Toegangspoorten met een aparte looppoort, van staal-volblad gecoat en verzinkt
 • Het hekwerk van een voliĆØre voor een geriatrische instelling
 • Stalen tuinpoorten met bijbehorende hekdelen en letters van messing
 • Een poort voor een tuin met aparte loopdeur in de stijl van Piet Mondriaan

hekwerken

Onze duidelijke werkwijze

Wanneer u kiest voor onze vakkundige fijnsmederij, dan kunt u rekenen op onze heldere en transparante werkwijze. In een kennismakingsgesprek bespreken we uw voorkeuren en geven we een voorlopig advies, bijvoorbeeld over het geschikte materiaal. Daarna ontwerpen wij uw hekwerken of u doet zelf een voorstel. U kunt dit ook laten doen door een externe partij zoals een architect. Wanneer u akkoord gaat, stellen we een offerte en planning op. Vervolgens gaan we voor u aan de slag en als uw hekwerken klaar zijn, kunnen we deze in overleg ook komen plaatsen.

Wat kunnen we voor u doen?

Of u nu gaat voor een modern en strak hekwerk of liever een romantische uitstraling wilt voor uw hekwerken, wij zijn u graag van dienst met het ontwerp en de uitvoering ervan. Wilt u eerst vrijblijvend meer informatie? Of wilt u liever direct een afspraak maken? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via 073-6221353. U mag ook het contactformulier op onze website invullen of een e-mail sturen naar info@janvenrooy.nl. Daarna krijgt u zo snel mogelijk een reactie van ons. We kijken ernaar uit om hekwerken voor u te mogen ontwerpen en/of vervaardigen!

  Meer informatie?

  Naam*

  Telefoon*

  Adres*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Uw bericht