Smederij Breda

Uw exclusieve fijnsmid in Breda

Wilt u luxe en bijzonder smeedijzeren hekwerk laten maken in Breda? Neemt u dan contact op met Jan Venrooy Fijnsmederij. Dankzij de kennis en ervaring die van opa en vader op zoon is doorgegeven, kunt u voor exclusief smeedwerk uitstekend terecht bij Jan Venrooy. Met veel plezier vervaardigen wij luxe gebruiksproducten in onze ambachtelijke smederij. U kunt hierbij denken aan de bloemen- en kaarsenstandaards voor de Mariakapel in de Sint-Janskathedraal in Den Bosch. Wij gaan graag voor u aan de slag met het maken van unieke producten, die u nergens anders zult vinden.

Wat we maken voor u

In de loop der jaren hebben wij voor verschillende opdrachtgevers een scala aan producten mogen maken. Zo is het messingwerk in Motel Vught afkomstig uit onze ambachtelijke smederij. Ook de kroonluchters van het Mauritshuis in Den Haag hebben wij mogen maken. In Breda kunnen we onder meer tuinpoorten, hekwerken een naamplaat bij uw voordeur en sierpoorten maken om uw tuin te verfraaien. Om uw bedrijf extra aandacht te geven, kunt u bij ons ook terecht voor gevelreclame, metalen poorten en uithangborden. Bent u op zoek naar iets anders in Breda? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Zo werken wij in Breda

Wanneer u ons inschakelt voor het produceren van bijvoorbeeld exclusieve stalen deuren of hekwerken, dan gaan we altijd volgens een vast stappenplan te werk. Dat is voor u in Breda helder. U weet op deze manier vooraf waar u aan toe bent.

 • We luisteren in een adviesgesprek naar uw wensen en we vertellen u wat er wel of niet mogelijk is. Ook kunnen we u adviseren welk metaal het beste geschikt is in uw situatie.
 • Daarna gaan wij aan de slag en maken we een ontwerp voor u. Of u levert zelf een ontwerp aan.
 • Bent u akkoord met het design? Dan maken wij een offerte en planning voor u.
 • Wij vervaardigen in onze ambachtelijke smederij in Den Bosch uw product. U bent van harte welkom.
 • Wanneer uw product klaar is, komen we het bij u afleveren of monteren in Breda.

fijnsmederij breda

Voordelen van een fijnsmid

Met een fijnsmid bent u verzekerd van unieke en exclusieve producten, die volledig voldoen aan uw wensen. U heeft opvallende uithangborden of gevelreclame, waarmee u opvalt tussen andere bedrijven in Breda. Of u heeft de mooiste hekwerken of tuinpoorten uit de straat. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op: 073-6221353. Of stuur een bericht via het contactformulier of info@janvenrooy.nl. Maken we in onze ambachtelijke smederij straks uw nieuwe stalen deuren of stalen tafelpoten in Breda?

  Meer informatie?

  Naam*

  Telefoon*

  Adres*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Uw bericht